HeaderImage

Tantran menetelmät

 

Tämä on käytännön opas tantran tekniikoihin. Tantrassa on paljon toimivia menetelmiä parempaan ja syvempään rakasteluun. Tantran harrastamisessa eivät mitkään rituaalit tai uskomukset ole tarpeen. Tantra perustuu ihmisen sisäiseen kokemukseen. Kaikkia menetelmiä tällä sivulla voi jokainen käyttää omalla tavallaan omiin tarkoituksiinsa. Voit löytää niiden avulla paremman ja tyydyttävämmän rakkauselämän, tai syvimmän henkisen kokemuksen.

Tavallisessa seksissä pyritään aina orgasmiin, energian purkautumiseen. Se tuottaa sinulle hetken helpotuksen ja mielihyvän tunteen. Paine purkautuu, ja tarve tyydyttyy hetkeksi. Toisaalta olet myös väsynyt, kadotat elinvoimasi ja kiinnostuksen rakasteluun joksikin aikaa. Tantrassa rakastelua lähestytään aivan toisella tavalla.

Tantrassa rakasteluun käytetään aikaa. Siinä uppoudutaan tähän hetkeen, rakkauden syleilyyn, ja unohdetaan loppu kokonaan. Tantrinen rakastelu voi kestää tuntikausia. Kun pidät energian itselläsi, etkä päästä sitä purkautumaan, niin voit kokea rakastamisen hurmiota niin pitkään kuin ikinä haluat. Tantrisessa rakastelussa kuljet yhä syvemmälle rakkauteen, yhä syvempään yhteyteen toisen ihmisen kanssa.

Tantrassa energia pidetään itsellä, ja se saadaan kiertämään kehässä rakastelijoiden välissä. Kun rakastelua on kestänyt tarpeeksi pitkään, ja kun syvä yhteys on luotu, silloin rakastelun luonne muuttuu. Elämän energian virtaus kasvaa ja voimistuu. Kun jännite välillänne kasvaa tarpeeksi suureksi, se muuttaa suuntaa ja nousee ylöspäin kohti kaikkeutta. Silloin rakastelusta tulee puhdasta hurmiota. Sulaudut yhteen toisen kanssa. Koette silloin yhdessä todellisen ykseyden tunteen, kaikkein syvimmän rakkauden kokemuksen.

 

Rakastelun pidentäminen
Miehen moninkertaiset orgasmit
Yhteyden luominen
Energian kierto
Tantrahieronta
Käytännön ohjeita

 

Rakastelun pidentäminen

Tantrinen rakastelu voi kestää tuntikausia. Voit nauttia rakastelusta niin pitkään kuin haluat, ja sen jälkeen olet vain entistä virkeämpi ja täynnä energiaa.  Tantrassa rakastelun painopiste siirtyy lopusta alkuun, jolloin sinä nautit rakastusta itsestään, sen sijaan että tavoittelisit vain sen loppua. Silloin energia säilyy sinulla itsellään, ja voit nauttia siitä syvemmin ja täydemmin.

Unohda rakastelun loppu, ja nauti tästä hetkestä. Rakastelu itsessään on tarkoitus. Liiku hitaasti ja kiireettömästi. Rentoudu täydellisest, ja nauti. Kun nautit, niin sinulle syntyy luonnostaan halu pitkittää tätä nautintoa mahdollisimman pitkään. Haluat nauttia ja iloita pidempään siitä, mikä tuntuu hyvältä. Orgasmiin tähtäämisen sijaan nauti itse seksistä, itse rakastelusta.

Rentouta koko kehosi. Rakastelun kestäessä kehosi jännittyy alitajuisesti, ja lopulta tunnet pakkoa vapauttaa tämä jännite. Rentoudu tietoisesti, ja liiku hitaammin. Pysähdy välillä hetkeksi, ja anna jännityksen laantua. Rentoutukaa toistenne syleilyssä. Tunne mielihyvä koko kehossasi, ja uppoudu siihen. Levitä tämä tunne kaikkialle, ja koe se koko olemuksellasi.

Hengityksen hallinta on eräs tavoista vaikuttaa siemensyöksyn saantiin. Orgasmin lähestyessä hengityksesi muuttuu nopeaksi ja epätasaiseksi. Siitä tulee nopeampaa ja kiivaampaa. Hengitä sen sijaan hitaasti ja rauhallisesti, syvää ja tasaista tahtia. Muuta hengitystä tietoisesti, ja hengitä rauhallisesti ja tasaisesti. Voit tällä tavalla vaikuttaa orgasmin tulemiseen hengitystä säätelemällä.

Takaisin

 

Miehen moninkertaiset orgasmit

Tämä menetelmä koskee miehen siemensyöksyä. Tantrassa rakastelun on tarkoitus kestää pitkään, sillä syvemmän yhteyden löytäminen vie aikaa. Nainen voi saada monia orgasmeja, ja jatkaa helposti rakastelua vielä pitkään. Mutta kun mies saa orgasmin, niin hänen halunsa loppuu yleensä siihen, ja silloin myös rakastelu loppuu.

Eräs ratkaisu tähän löytyy miehen moninkertaisista orgasmeista. Myös mies voi saada monta orgasmia, ja jatkaa yhä rakastelua. Tämä on hyödyllinen taito, joka voi parantaa myös tavallista seksielämää molempien kumppanien kannalta. Se on taito, joka voidaan oppia harjoittelemalla.

Orgasmin kokeminen ja siemensyöksy ovat miehellä kaksi eri asiaa. Toinen voi olla ilman toista. Mies voi kokea orgasmin myös ilman siemensyöksyä.Tämä tapa on tämän menetelmän ydin. Taito erottaa nuo kaksi voidaan opetella, taito kokea orgasmeja ilman siemensyöksyä. Pelkkiä orgasmeja mies voi saada useita menettämättä silti haluaan ja kiinnostustaan.

Harjoitukset:
  • Ensimmäinen harjoitus on oppia tunnistamaan siemensyöksyn saapuminen. Tunnista tarkasti se hetki, jolloin kiihotus on ylittämässä kynnyksen, ja orgasmi on saapumassa. Voit käyttää apunasi itsetyydytystä. Vie itsesi orgasmin rajalle asti. Ole tarkkana, ja opettele tunnistamaan tarkasti se hetki, jolloin et voi jatkaa kiihotusta ylittämättä rajaa. Vie itsesi rajalla useita kertoja, lopettaen aina kiihotuksen hetkeksi ja antaen itsesi palautua. Tunnista ja tiedosta oma rajasi, jonka ylittämällä siemensyöksy tapahtuu.

  • Toinen harjoitus on oppia tuntemaan lihakset jotka kontrolloivat siemensyöksyä. Koeta seuraavan kerran käydessäsi vessassa keskeyttää hetkeksi virtsan tulo. Tiedosta ne lihakset, joilla voit vaikuttaa virtsan tulemiseen. Tunne ne myös saadessasi siemensyöksy. Juuri nämä lihakset sykkivät orgasmin hetkellä, ja saattavat siemennesteen matkaan.

    Opettele tuntemaan nuo lihakset, ja harjoittele niiden hallintaa, kunnes pystyt supistelemaan niitä tietoisesti milloin ja missä vain haluat. Harjoittelemalla voit oppia kontrolloimaan ja supistelemaan näitä lihaksia.

  • Kolmas harjoitus on oppia hallitsemaan noita lihaksia oikealla hetkellä. Tarkoitus on kokea orgasmi, mutta lihaksien hallinnan avulla estää itse siemensyöksy. Vie itsesi rajalle, ja anna itsesi mennä sen yli. Lopeta kiihotus, ja tunne alkavat supistelut. Tätä voi lähestyä nyt kahdella tavalla; voit joko rentouttaa supistelevat lihakset kokonaan, jollain siemensyöksyä ei koskaan tapahdu. Tai voit supistaa itse lihaksia päinvastaiseen suuntaan oikeassa rytmissä, eli ikään kuin vedät siemensyöksyn takaisin itseesi. Kokeile kumpi tapa sopii sinulle paremmin. Kun ajoitat sen oikeaan hetkeen, estät siemensyöksyn, mutta koet silti orgasmin. Rakastelu voi jatkua, ja voit kokea orgasmin monta kertaa menettämättä energiaasi.

Huomaa, että miehelle on hyväksi saada siemensyöksy silloin tällöin. Se vapauttaa painetta eturauhasessa. Voit myös helpottaa sitä hieromalla vatsaasi kevyesti noin kämmenen leveyden verran navan alapuolelta.

Takaisin


Yhteyden luominen

Luo syvempi yhteys

Yhteys toiseen ihmiseen voidaan luoda tietoisesti. Voit luoda sillan sydänten välille. Voit löytää syvemmän yhteyden, jossa sydämenne lyövät samaan tahtiin, jossa hengitätte yhdessä kuin yksi, jossa kehonne liikkuvat samassa rytmissä. Voitte löytää kehonne, sydämenne, ja koko olemuksenne yhteyden.

Tämä harjoitus voidaan tehdä parhaiten istumalla toistenne sylissä. Suurempi kumppani istuu mukavasti pehmeälle alustalle, ja kevyempi istuu hänen syliinsä, niin että katseenne kohtaavat. Etsikää asento, jossa voitte olla mukavasti pitkän aikaa. Kylpyamme voi myös olla hyvä paikka, koska vesi tukee teitä joka puolelta.

Silmien yhteys:
Silmämme ovat sielujemme peilit. Katsomalla toista syvälle silmiin katsomme suoraan häntä itseään. Katsokaa toisianne silmiin hellästi ja rakastaen. Voi olla helpompaa keskittyä vain toiseen silmään kerrallaan, ja silloin keskittykää aina vasempaan silmään. Rentoutukaa, ja katselkaa rakkaudella kumppanianne silmiin. Tämä on sielujen yhteys.

Sydänten yhteys:
Aseta vasen kätesi toisen rintakehän keskelle. Tämä on sydämen keskus. Toinen asettaa myös kätensä sinun sydämellesi, ja molemmat laittavat oikean kätensä kumppaninsa käden päälle. Näin olette yhdistäneet sydämenne käsienne kautta. Tuntekaa toistenne sydänten syke. Tämä on sydänten yhteys.

Hengitysten yhteys:
Hengittäkää samaan tahtiin. Asettakaa hengityksenne kulkemaan yhtä aikaa. Hitaammin hengittävä voi säätää oman hengityksensä nopeamman mukaan. Löytäkää yhteinen rytmi. Hengitys on kehojen rytmiä. Kun löydätte yhteisen hengityksen tahdin, silloin kehonne alkavat toimia samassa rytmissä. Tämä on kehojen yhteys.

Yhteyden luominen kestää aikaa. Rentoutukaa rauhassa toistenne syleilyssä. Avatkaa sydämenne, ja luottakaa toisiinne. Ottakaa myös toisen sydän vastaan. Antakaa yhteyden syntyä välillenne.

Takaisin

Energian kierto

Anna energian kiertää

Energia pyrkii aina liikkumaan. Energia itse on liikettä, virtausta. Rakastelussa kerääntyy tämä elämän energia kertyy sinuun. Se kasvaa ja paisuu, kunnes saavuttaa huippunsa, ja silloin kaikki energia purkautuu kerralla. Tuo energian laukeaminen on orgasmi, ja se tuottaa sinulle hetkellisen mielihyvän tunteen.

Tuo tunne kestää kuitenkin vain hetken. Se katoaa saman tien, jättäen sinut tyhjäksi ja väsyneeksi. Kadotit energiasi, etkä saanut siitä vastineeksi kuin pienen hetken mielihyvää. Tantrassa nautinnon tunne saadaan jatkumaan paljon kauemmin. Voit kokea hurmioita koko pitkän rakastelun ajan. Kun rakastelusi viimein loppuu, huomaat saaneesi vain lisää energiaa. Tantrisessa rakastelussa sinun energiasi vain kasvaa ja voimistuu.

Se voidaan saada aikaan energian kierrolla. Tantrassa energiaa ei päästetä purkautumaan. Se pidetään rakastelussa, ja saadaan kiertämään kehässä toistenne välillä. Energia virtaa kumppanista toiseen, ja voimistuu siitä vain entisestään. Tantrisen rakastelun jälkeen olosi on energinen ja täynnä virtaa. Elämän energiasi, sinun seksuaalienergiasi, on uudistunut ja kasvanut.

Rakastelu herättää elinvoimasi. Seksuaalienergia alkaa virrata kehossasi. Sen jännite kasvaa sinussa rakastelun kestäessä. Voit tuntea sen jännitteenä joka haluaa purkautua, paineena joka pyrkii laukeamaan. Tavallinen orgasmi on tuon energian laukeamista kerralla. Tunne energiasi, tunne sen virta ja jännite. Suuntaa tuo virta toiseen ihmiseen.

Johda jännitteesi kuin sähkövirta toiseen kehoon, toisen olemukseen. Anna sen virrata käsiesi ja kosketuksesi kautta, sukupuolielimiesi kautta. Jokainen kehosi osa joka koskettaa toista, antaa tuota energiaa. Ole aktiivinen, ole energian lähde. Huomiosi johdattaa tuota energiaa, läsnäolosi ja tietoisuutesi johtaa sitä toiseen. Hallitse energian virtaa, ja anna se kaikki toiselle.

Kun energiasi kasvaa huippuunsa, ja tunnet purkautumisen lähestyvän, niin silloin on aika vaihtaa suuntaa. Ole nyt vastaanottava, ota energiaa vastaan. Nyt kumppanisi on aktiivinen, ja antaa sinulle voimaa ja energiaa. Tunne energian virta sinuun. Ole vastaanottaja, antaudu kumppanisi hallinnalle, anna energian virrata sisääsi. Salli sen tulla sinuun.

Näin energia alkaa kiertää välillänne. Energia pyrkii aina liikkumaan, ja kun se ei saa purkautua tavallista tietään, se etsii uuden kanavan. Avaa syvä yhteys toisen kanssa, ja silloin tuo energia alkaakin virrata välillänne. Se virtaa kehosta toiseen, kasvaen ja kehittyen. Se loistaa välillänne kuin valokaari, ja kohottaa teidät molemmat kohti huimia korkeuksia. Se on silta joka yhdistää teidät toisiinne, ja tekee teistä yhtä. Yhdessä te nousette hurmion huipulle asti, ja voitte pysyä siellä tuntikausia.

Takaisin


Tantrahieronta

Paranna ja eheytä hieromalla

Tantrahieronta on parantavaa hierontaa. Ihmisen seksuaalisuus on herkkää, ja voi haavoittua monella tavalla. Kadotat silloin yhteyden omaan kehoosi ja tunteisiisi. Tantrahieronnan avulla kaikki menneisyyden haavat ja traumat voidaan parantaa. Syvempään yhteyteen tarvitaan herkkyyttä tunteillemme, ja luottamusta toista kohtaan.

Voit sen avulla eheyttää kehosi ja seksuaalisuutesi. Voit löytää uudelleen viattomuuden ja luottamuksen toisia ihmisiä kohtaan. Voit löytää yhdessä kumppanisi kanssa läheisemmän ja rakastavamman suhteen. Voit oppia kuinka koskea toista lempeästi ja rakastavasti, ja kuinka rentoutua toisen kosketuksessa.

Luokaa rauhallinen ja turvallinen tila, ja säätäkää valaistus himmeäksi ja rauhoittavaksi. Hieronnassa vastaanottaja makaa paikoillaan mukavassa asennossa ja tyynyillä tuettuna. Hieroja asettuu hierottavan jalkojen väliin, niin että hierottavan jalat tulevat hän molemmille puolilleen. Etsikää asento, joka on molemmille mukava, ja mahdollistaa rentoutumisen.

Hieroja hieroo rauhallisesti ja rakastaen. Kosketa kevyesti sivellen ja rakastaen ihon pintaa. Anna kaikki rakkautesi ja hellyytesi tulla käsiisi, ja virrata sormistasi vastaanottajaan. Sivele käsilläsi toisen kehoa, kunnes hän rentoutuu ja on valmis ottamaan rakkautesi vastaan. Siirry sukupuolielimiin, ja kosketa niitä hellästi ja kevyesti. Hyväile kevyellä kosketuksella, ja kosketa jokaista kohtaa.

Rakastava kosketus on se, joka parantaa sielun haavat. Toisen ihmisen kosketus itsessään parantaa ja eheyttää. Ole tietoinen käsistäsi, ja tunne toisen iho sormiesi alla. Hyväile toista hitaasti ja rakastaen. Liiku hellästi ja rauhallisesti, ja kosketa niin kuin sinulla olisi rajattomasti aikaa. Ole lempeä ja kosketa herkästi ja tiedostaen.

Vastaanottaja rentoutuu ja ottaa vastaan toisen rakkauden. Ole tietoinen rakastavasta kosketuksesta. Anna itsesi tuntea ja kokea kaikki mitä tulee esiin sydämestäsi. Anna tunteiden virrata esiin, ja koe ne niiden ilmentyessä. Hyväksi kaikki tuntemasi tunteet. Anna itsesi kiihottua, ja nauti toisen kosketuksesta. Tunne rakastava kosketus kehollasi. Anna sen eheyttää ja parantaa sinua.

Hieronnan tarkoitus ei ole orgasmi, vaan parantaminen ja eheytys. Kun vastaanottaja lähestyy orgasmia ja jännittyy, hieroja voi lepuuttaa käsiään kevyesti hänen kehollaan, ja odottaa kunnes toinen on taas rentoutunut. Toinen tämän menetelmän hyödystä on oppia olemaan kiihottunut ilman tarvetta energian purkautumiseen. Voit nauttia pelkästä kiihotuksen tunteesta ja kosketuksesta itsestään.

Takaisin

Käytännön ohjeita

Tantra tarvitsee toteutukseen paljon aikaa ja omaa rauhaa. Järjestäkää siis itsellenne tarpeeksi aikaa, ja paikka jossa voitte olla täysin rauhassa. Jos teillä on perhe, niin silloin hotellihuoneen varaaminen voi olla hyvä ratkaisu.

Huoneen voi koristaa kynttilöin, kukin ja tuoksuin. Taustalla voi olla kaunista ja sanatonta musiikkia. Ympäröikää itsenne kauneudella. Tantra on kaikkien aistien juhlaa. Kauneus virittää teidät oikeaan tunnelmaan, ja saa viihtymään. Kylpyamme täynnä tuoksuvia öljyjä ja kynttilöiden ympäröimänä luo romanttisen ja rakastavan ilmapiirin.

Syökää kevyt hedelmäateria, joka antaa energiaa pitkäksi aikaa. Puhdistautukaa ennen rakastelua, ja peskää samalla pois kaikki huolet ja muut asiat. Hierontaöljy ja liukuvoide voi olla tarpeen pitkässä rakastelussa. Tantraa voi harrastaa vaikka koko päivän.

Rakastelkaa olemalla läsnä joka hetkessä, jokaisessa kosketuksessa. Rakastelkaa rakkaudella ja herkkyydellä. Istukaa toistenne sylissä, katsoen toisianne silmiin, hengittäen samaan tahtiin. Liikkukaa kehoillanne samaan rytmiin. Syvä yhteys syntyy kun sitä haluaa ja tavoittelee. Kun yhteytenne on syvä ja rakastelunne kestää tarpeeksi pitkään, niin silloin voitte kokea Tantran todellisen hurmion.

Takaisin

 

Copyright: Flowguide.com