HeaderImage

Tantra kumppani

 

Tantrisen rakastelun kokemiseen tarvitset toisen henkilön, jonka kanssa olet valmis kokemaan syvällisemmän rakkauden ja yhteyden. Tantrakumppani on henkilö, jonka kanssa voit jakaa hurmion ja ykseyden kokemuksen. Voit harrastaa Tantraa henkilön kanssa, jota kohtaan jo tunnet rakkautta, tai voit kokea Tantran toisen halukkaan kanssa, sillä Tantrassa koettu rakkaus ylittää tavallisen rakkauden kokemuksen. Voit kokea ykseyden myös yksinäsi, jolloin sovellat näitä tekniikoita itseesi.

Tantran avulla voidaan saavuttaa syvin mahdollinen yhteys kahden ihmisen välillä. Tämän takia oikea kumppani on tärkeää tällä matkalla. Tarvitset henkilön, johon voit luottaa, ja jolle olet valmis avaamaan sydämesi. Nykyinen parisuhde tekee tämän helpommaksi, sillä silloin sinulla on jo henkilö, jonka tunnet, ja johon voit luottaa. Jos sinulla ei ole vielä suhdetta, voit etsiä toisen asiasta kiinnostuneen jakamaan kanssasi tämän kokemuksen.

 

Nykyinen suhde
Kumppanin valinta
Tantrasuhde
Rakastava yhteys
Jännitteen luominen
Itsenäinen tantra

 

Nykyinen suhde

Koe tantra nykyisessä suhteessa

Tantra on helppo aloittaa nykyisestä suhteesta. Yhteys ja luottamus ovat jo valmiiksi olemassa välillänne. Tätä yhteyttä voidaan vielä syventää ja voimistaa lisää. Voitte yhdessä löytää uuden ja läheisemmän suhteen. Voitte löytää erilaisen ja syvemmän rakkauden kokemuksen. Voitte avata sydämenne toisillenne, ja löytää sydänten hellän yhteyden.

Myös halu ja intohimo voidaan herättää taas henkiin, ja puhaltaa uuteen liekkiin. Hiipunut suhde voidaan herättää uuteen kukoistukseen. Näette toisenne uudessa valossa, ja rakkautenne toisianne kohtaan kasvaa yhä suuremmaksi. Halu ja intohimo syttyvät sen avulla entistä kirkkaampaan liekkiin. Tantran avulla intohimo välillänne ei heikkene vuosien kuluessa, vaan sen sijaan vahvistuu ja kasvaa entistä suuremmaksi ja mahtavammaksi.

Tantran avulla teidän suhteenne nousee aivan uudelle tasolle. Tantrassa jännite kahden ihmisen välillä on energiaa, voimaa jota käytetään syvemmän yhteyden ja hurmion saavuttamiseen. Tuo elämänvoima, kaikki tuo halu muuttuu Tantran avulla valoksi ja rakkaudeksi. Se nousee korkeammalle ja tietoisemmalle tasolle. Intohimo välillänne muuttuu valoksi ja rakkaudeksi, ja nostaa teidät yhdessä korkeuksiin.

Takaisin

 

Kumppanin valinta

Valitse kumppanisi tietoisesti

Tantrakumppani voidaan valita tietoisesti. Voit valita sellaisen ihmisen, jonka kanssa olet valmis kokemaan syvemmän ykseyden. Tantraa voi harrastaa kuka tahansa, jolla on siihen kiinnostusta ja halukkuutta. Valitse siis sellainen henkilö, josta pidät, ja johon voit luottaa. Valitse henkilö, jonka voit päästää lähellesi, jonka haluat päästää sydämeesi. Voit valita henkilön, jota kunnioitat ihmisenä.

Rakastava yhteys voidaan luoda toistenne välille, ja palava intohimo voidaan sytyttää tietoisesti. Tärkeintä tantrakumppanissa on kiinnostus ja halu kokea syvempi yhteys, kokea tantrinen kokemus. Tantrassa tarvitaan halua ja kykyä jakaa rakkaus, ja avata sydän toiselle ihmiselle. Tietoinen tarkoitus luo tien yhteyteen toisen kanssa. Tietoinen pyrkimys synnyttää tantran kokemuksen. Kaikki muu voidaan luoda Tantran avulla.

Takaisin

 

Tantrasuhde

Tantrasuhde vain tantraa varten

Voit luoda toisen halukkaan kanssa myös puhtaan tantrasuhteen. Tantran harrastamiseen ei perinteinen suhde ole tarpeen. Tantraa voidaan harrastaa myös tietoisesti luomalla ja pitämällä yllä suhdetta vain sitä varten. Tantrasuhde on suhde, joka on olemassa vain tantraa varten, vain syvemmän ykseyden ja henkisen kokemuksen löytämistä varten.

Kohtaatte silloin vain Tantran harrastamista varten. Muutoin voitte kumpikin elää vapaasti omaa elämäänne. Näin säilytätte molemmat vapautenne, ja säästytte myös kaikilta arkielämän ongelmilta. Kohdatessanne olette vain te kaksi, ja voitte silloin jättää koko muun maailman ulkopuolellenne. Tantrasuhde voi olla erilainen kuin muut suhteet. Se voi olla tietoinen ja vapaa kaikista rajoitteista.

Takaisin

 

 

Rakastava yhteys

Luo rakastava yhteys koskettamalla ja välittämällä

Rakastava yhteys voidaan luoda ihmiset välillä tietoisesti ja tarkoituksellisesti. Luo rakkauden yhteys rakastamalla, koskemalla, ja huomioimalla. Kosketa toista hellästi, ja välitä rakkaus kosketuksesi kautta. Puhu rakastavasti rakkauden sanoja. Katso hellästi, ja anna rakkauden näkyä silmissäsi. Luo yhteys rakkauden voimalla, ja kosketa toisen kehoa ja sydäntä rakastaen. Rakkaus luo syvemmän yhteyden sydänten välille.

Ota vuorollasi vastaan toisen rakkaus. Hyväksy toisen ihmisen rakkauden lahja. Anna toisen koskettaa ja rakastaa sinua. Antaudu kosketukselle, tunne sen rakkaus ja lempeys. Luota kumppaniisi, ja avaa hänelle sydämesi. Näin sydämenne sykkii samaan tahtiin. Rakkaus on antamista ja saamista, se on sydänten jakamista.

Ne jotka elävät jo pitkässä ihmissuhteessa, voivat syventää omaa suhdettaan arkielämän aikana. Koskettakaa toisianne ohimennen, ja kuiskatkaa rakastavia sanoja. Halatkaa lempeästi, ja viettäkää hiljainen hetki yhdessä. Pienet hetken päivittäin, kaikki nuo huomionosoitukset luovat ja syventävät suhdetta välillänne

Näin luotte yhdessä rakastavan ja luottavan yhteyden. Kun tulee aika harrastaa Tantraa, on syvemmän ykseyden löytäminen teille helppoa ja luonnollista. Rakkauden silta on jo valmiiksi teidän sydäntenne välillä. Tantrisessa rakastelussa voitte kulkea sitä yhdessä, käsi kädessä yhä syvemmälle rakkauteen.

Takaisin

 

Jännitteen luominen

Luo eroottinen jännite viettelemällä

Puhalla liekkiin intohimon kipinä. Sytytä se viettelemällä ja viekoittelemalla. Ruoki sitä koskettamalla ja hyväilemällä. Eroottista jännitettä voidaan luoda ja pitää yllä leikittelemällä ja kiusoittelemalla. Täyttymätön tarve luo odotuksen tunteen, ja virittää energiat oikealle taajuudelle. Tällä tavoin voitte kerätä ja voimistaa jännitettä välillenne. Kun viimein rakastelette, olette täynnä halua ja energiaa.

Jokaisessa ihmisessä on viehätysvoimaa ja erotiikkaa. Sen voi oppia tuntemaan toisissa, ja sen voi kokea itsessään. Ihminen, joka kokee olevansa viehättävä ja seksikäs, säteilee sitä tunnetta myös ympärilleen. Ulkonäkö on vain eräs halun sytyttäjistä. Halu syttyy ihmisen sisällä. Se voidaan herättää myös kosketuksella ja viettelyksen taidolla. Kaikki voivat oppia viettelyksen taidon. Sen avulla intohimo voidaan herättää palamaan kiihkeää tulta.

Eroottinen jännite on Tantrassa rakastelun polttoainetta. Sen voimalla Tantrassa noustaan yhdessä korkeuksiin. Jännitteen voima välillänne on sama kuin hurmio, jonka yhdessä saavutatte tantran avulla. Tuo jännite on energiaa. Tantraseksi käyttää tuota energiaa apunaan. Se muuttuu tantrisessa rakasteluksi valoksi ja rakkaudeksi, ja suunnattomaksi hurmion kokemuksesi.

Pitkässä parisuhteessa haalentunut tunne voidaan herättää henkiin uudelleen. Puhalla hiillos jälleen tuleen. Sytytä se ja ruoki sitä koskettamalla ja viekoittelemalla päivittäin, aina tilaisuuden tullen. Ja tällä kertaa tuosta liekistä ei tule roihua, joka sammuu ja kylmenee taas tuhkaksi. Tällä kertaa se kehittyy ja kasvaa Tantran avulla, ja muuttuu valoksi ja rakkaudeksi. Tantran avulla voit löytää halun ja rakkauden joka todella kestää läpi koko elämän.

Takaisin

 

Itsenäinen tantra

Tantraa voi myös harrastaa itsenäisesti. Tämä on mahdollista, jos et halua sitoutua mihinkään suhteeseen, vaan säilyttää oman vapautesi ja riippumattomuutesi. Voit kokea Tantran myös ilman välikäsiä. Voit olla itse oma kumppanisi, ja rakastella koko maailmankaikkeuden kanssa. Voit kokea tuon saman tunteen, tuon saman hurmion myös ilman toista ihmistä.

Kun kykenet saavuttamaan tuon saman kokemuksen myös itsenäisesti, saavutat samalla vapautesi. Kokemuksesi ei ole enää riippuvainen toisesta ihmisestä. Olet vain itseäsi varten, ja koko maailma on rakastajasi. Itsenäistä Tantraa voit harrastaa soveltamalla kaikkia tekniikoita itseesi. Voit olla oman itsesi kumppani. Suuntaa kaikki rakkaus itseesi ja maailmankaikkeuteen. Koe yhteys kaiken kanssa mitä on.

Takaisin

 

Copyright: Flowguide.com