HeaderImage

Tantran rituaali

 

Tantraa voi lähestyä myös rituaalina. Se voi olla pyhä ja syvä rituaali. Kun teet rakastelusta pyhän kokemuksen, niin sen koko luonne muuttuu. Pyhyyden kokemus itsessään muuttaa rakastelun täydellisesti. Silloin se on todellinen rakkauden liitto, sielujen ykseys. Tantra on kahden ihmisen kohtaamista jokaisella tasolla. Kehot, mielet ja sydämet sulautuvat yhteen. Kahdesta tulee yksi. Kohtaamalla toisen kohtaat myös kaiken mitä on. Kun tulet yhdeksi toisen kanssa, tulet yhdeksi maailmankaikkeuden kanssa.

Jumaluus meissä molemmissa yhtyy toisiinsa. Maskuliininen ja feminiininen energia kohtaavat ja tanssivat yhdessä. Nämä kaksi ovat toistensa vastakohtia, energian kaksi napaa tässä maailmassa. Syvässä yhteydessä ne sulautuvat yhteen, ja kahdesta ääripäästä tulee yksi. Tämä on korkein kosminen yhteys, Mystiset Häät.

Lähesty toista ihmistä kuin jumaluuden ilmentymää. Lähesty toista olemalla itse kosmisen jumaluuden ilmentymä. Toinen ottaa kaiken feminiinisen energian olemuksen, ja toinen kaiken maskuliinisen energian olemuksen. Jos kumppanit ovat samaa sukupuolta, he voivat itse valita roolinsa. Rooleja voi myös vaihtaa, sillä jokainen ihminen sisältää molemmat puolet itsessään.

Kaksi ääripäätä luo välilleen jännitteen. Ne vetävät toisiaan puoleen, ja samalla torjuvat toisiaan. Tuo jännite on energian virtaa, se on elämämme energiaa. Uusi elämä syntyy tuosta kohtaamisesta, naiseuden ytimen ja maskuliinisuuden ytimen tanssiessa yhdessä rakkauden tanssia. Tuo kohtaaminen tapahtuu meidän kehomme temppeleissä. Tantrassa pyhä seksi on korkein palvontamuoto.

Kehomme ovat jumaluuden fyysinen ilmentymä, sielumme temppeli. Kehomme sulautat yhteen, ja silloin sielumme sulautuvat yhteen. Jumaluus, joka on meissä kaikissa kohtaa, ja saavutamme kosmisen yhteyden kaiken kanssa. Tuo ykseys on korkein palvontamuoto, ja kaunein rukous. Se on pyhä yhteys.

Valmistautuminen
Kohtaamisen rituaali
Rakkauden rituaali
Yhteyden rituaali
Shaktin ja shivan tanssi

 

Valmistautuminen

Valmista temppelisi

Kaikki rituaalit alkavat valmistelussa. Pyhä tila luodaan tarkoituksellisesti, valmistelemalla. Tehkää itsellenne oma paikka palvontaanne varten, kohtaamisen näyttämön. Tehkää tilasta temppeli, jossa palvonta ja sielujen kohtaaminen tapahtuu. Valitse paikka, jossa voitte olla rauhassa. Järjestäkää itsellenne aikaa rituaaliin, ja huolehtikaa, ettei teitä häiritä.

Koristele tämä temppeli mahdollisimman kauniiksi. Voit luoda väreillä ja kukilla, kynttilöillä ja tuoksuilla kauneuden ja pyhyyden ilmapiirin. Pyhitä tämä paikka palvontamenoja varten. Valmista myös taustalle kaunista ja sanatonta musiikkia, ja valmistakaa kaunis ja kevyt ateria. Tantra on elämän huumaa, se on kaikkien aistien juhlaa.

Puhdista kehosi ja sydämesi

Puhdista kehosi hellästi ja rakastaen. Puhdista samalla oma sydämesi. Huuhdo pois kaikki huolet ja murheet. Anna kaikkien ajatusten ja tunteiden valua veden mukana pois. Huuhdo yltäsi omat käsityksesi ja ennakkoluulosi. Tule jälleen puhtaaksi ja viattomaksi. Tule jälleen avoimeksi ja vastaanottavaiseksi.

Pue yllesi kevyt asu tai kaapu, joka on tarkoitettu vain tätä tarkoitusta varten. Nyt olet valmis kohtaamaan rakastettusi. Olet valmis kohtaamaan jumaluuden kasvoista kasvoihin, omana itsenäsi. Olet taas puhdas ja viaton.

Takaisin

Kohtaamisen rituaali

Näe jumaluus toisessa, ja koe se itsessäsi

Kohdatkaa toisenne avoimena ja rakastavana. Nähkää toisissanne jumaluus, ja tuntekaa se itsessänne. Toinen on sinulle kosminen naiseus tai miehisyys. Kohtaa toinen hartaana ja kunnioittaen. Tämä on pyhä hetki. Tämä on jumaluuksien kohtaaminen. Jumaluus on kaikessa mitä on. Se on meidän kumppanissamme, niin kuin meissä itsessämmekin. Rakastettusi kautta jumaluus on helpointa kohdata, rakastavalle sydämelle se on kaikkein lähimpänä.

Näe toinen jumaluuden henkilöitymänä. Tantrisessa rakastelussa toinen henkilö edustaa, maailmankaikkeuden Naisellista tai Miehellistä puoliskoa. Näe jumaluus toisen silmissä ja koko olemuksessa. Koe jumaluus myös itsessäsi, sillä sinä olet jumaluuden toinen puolisko. Koe olevasi Naiseuden tai Miehisyyden ilmentymä.

Kunnioita jumaluutta toisessa lahjalla

Antakaa toisille lahja. Antakaa jotain kaunista, kukan tai kauniin esineen. Voit antaa myös jotain jonka olet tehnyt itse. Vaihtakaa lahjojanne, ja osoittakaa kunnioitusta. Tervehtikää toisianne, ja tunnistakaa toisenne todellinen olemus. Te edustatte tässä rituaalissa maailmankaikkeuden jumalallisuutta toisillenne. Tervehtikää toisianne;. ”Jumaluus minussa tervehtii jumaluutta sinussa.”

Jakakaa pyhä ateria

Syökää yhteinen pyhä ateria. Jakakaa keskenänne kevyt hedelmäateria. Istukaa lähekkäin, koskien hellästi, ja syöttäkää toisianne. Palvelkaa toisianne, ja palvelette jumaluutta. Ruoka on lahja. Se on elämän ylistystä. Siunatkaa ruoka, jota syötte. Tämä on pyhä rakkauden ehtoollinen.

Takaisin

Kosketuksen rituaali

Palvo kosketuksella

Käyttäkää tuoksuvaa öljyä tai voidetta, ja palvokaa toisianne kosketuksella. Vastaanottaja asettuu makaamaan vuoteelle, ja antaja koskettaa häntä rakastaen. Antaja hieroo hellästi ja rakastavasti, sivellen öljyä koko keholle. Kun kosketat toista, sinä kosketat kaikkeutta. Rakkautesi kohde on nyt sinulle jumaluuden ilmentymä.

Anna kaikki rakkautesi ja kunnioituksesi sormiisi. Anna jumaluuden kauttasi koskettaa toista. Koe, että jumaluus sinussa koskettaa toista käsiesi kautta. Sivele ja kosketa toista kuin koskettaisit itse jumaluutta. Palvo ja rakasta kosketuksella. Palvele ja ylistä jumaluutta käsilläsi.

Vastaanottaja ottaa vastaan tuon kosketuksen. Hän rentoutuu, ja antaa kaiken jännityksen kadota. Luota toisen kosketukseen, tunne sen rakkaus ja palvonta. Olet turvassa ja jumaluuden rakastama. Itse kaikkeus hieroo ja koskettaa sinua. Anna jumaluuden koskettaa sinua. Koe maailmankaikkeuden naiseuden tai miehisyyden ilmentyvän koskevan sinua, ja syleilevän sinua.

Vaihtakaa vuorollaan antajaa ja vastaanottaja. Molemmat vuoroin palvovat ja ovat palvottavina.

Takaisin

Rakkauden rituaali

Ylistä rakkaudella, ja sytytä pyhä tuli

Rakastakaa toisianne kosketuksella. Rakastakaa suudelmin ja hyväilyin. Rakastakaa katseilla ja äänellä. Rakastakaa sitä jumaluutta, joka toinen on. Kaikkeuden miehisyyden ilmentymä rakastaa kaikkea naiseutta, ja uppoutuu naiseuden syleilyyn. Kaikkeuden naisellisuuden ilmentymä rakastaa ja ottaa miehisyyden syleilyynsä. Jumalallisuuden molemmat puolet syleilevät toisiaan.

Katsokaa toisianne silmiin, ja nähkää jumaluus toisissanne. Hyväilkää toistenne vartaloa, ja ylistäkää sen kauneutta. Me olemme kaikki kauniita ja pyhiä. Kehomme on pyhä temppeli. Näe ja koe tämä pyhyys, tämä kauneus toisessa. Ylistä kosketuksellasi jumaluutta toisessa.

Herättäkää toistenne sisäinen tuli. Elämän virta syttyy välillenne. Tuo energia lämmittää teitä, kuumentaa kehojanne. Nauttikaa tuosta elämän tulen hehkusta. Kun olette valmiit, yhtykää.  Miehisyys kysyy aina luvan tullakseen sisälle naiseuteen. Kysy lupa astuaksesi toisen pyhään temppeliin. Kun yhdytte toisiinne, jumaluus viimein yhtyy pyhään syleilyyn.

.

Takaisin

Yhteyden rituaali

Luo sydänten yhteys

Istukaa toistenne sylissä. Naiseus istuu miehisyyden syleilyssä. Katsokaa toisianne syvälle silmiin. Hengittäkää samaan tahtiin. Alkakaa liikkua yhteisessä rytmissä. Pitäkää toisanne käsistä, ja nojatkaa taaksepäin. Näin voitte keinua yhdessä rakastaen. Tunne jumaluuden sinussa olevan jumaluuden syleilyssä, ja jumaluus toisessa on sinun jumaluutesi syleilyssä.

Levätkää toistenne syleilyssä, liikkuen hiljaa ja kevyesti. Pitäkää yllä sisäistä tulta kosketuksella ja rakastamisella. Antakaa kehojenne keinua samaan tahtiin. Tuntekaa yhteys välillänne. Rentoutukaa yhdessä tähän rakkauden syleilyyn. Unohtakaa loppu, unohtakaa koko muu maailma. On vain tämä syleily, tämä hidas liike, rakastava syleily. Jumalallisuuden pyhä kohtaaminen. Voitte tässä syleilyssä viettää aikaa niin kauan kuin ikinä haluatte.

Takaisin

Jumaluuden tanssi

Tanssikaa yhdessä jumalaista tanssia

Rakastellessanne energian virta hitaasti kasvaa ja voimistuu. Täytytte tällä pyhällä elämän virralla. Tuo voima etsii ulospääsyä, se haluaa virrata vapaana. Voitte tuntea sen voiman paineena kehossanne. Tuli teissä palaa kuumemmalla liekillä. Se on naisellisen ja maskuliinisen energian universaali tanssi.

Rakastelkaa tietoisena, mukana jokaisessa hetkessä. Toinen on Maskuliinisen ilmentymä, ja uppoutuu syvälle toiseen ihmiseen. Ole aktiivinen energia, joka virtaa toiseen. Anna energiasi toiselle, johda se virtaamaan toiseen ihmiseen. Kosketa toista tietoisesti, kosketa jumalallista Naiseutta, ja uppoudu naiseuden syleilyyn. Anna sille syleille kaikki, koko olemuksesi. Sukella syvälle rakkauden syleilyyn.

Naiseutena ota miehisyys vastaan kokonaan. Syleile toista koko olemuksellasi. Ota toisen sisällesi, omaan sydämeesi, suoraan ytimeesi. Ole jumaluuden rakastama, ja sulje jumaluus sisääsi, sinun syleilyysi. Antaudu kokokaan miehisyydelle, ja anna sen virrata vapaasti sisääsi. Toinen uppoutuu sinuun, sukeltaa sinun syvyyksiisi. Ole jumalallinen naiseus, ja syleile jumalallista miehisyyttä koko olemuksellasi.

Kun energianne nousevat huippuunsa, vaihtakaa sen suuntaa. Nyt toinen on antaja, olemukseen uppoutuva, miehinen energia. Ja toinen on nyt vastaanottaja, syleilevä voima, naiseuden energia. Energia muuttaa muotoaan. Energia muuttaa suuntaa välillänne. Ääripisteiden navat vaihtavat paikkaa. Kun taas Lähestytte energian huippua, vaihtakaa jälleen suuntaa.

Näin Naisellinen ja Miehinen energia tanssivat keskenään. Ne virtaavat toisesta toiseen, vaihtuen aina taas toiseksi. Kun tämä tanssi jatkuu tarpeeksi kauan, niin energian luonne muuttuu. Se alkaa kiertää kehää välillänne. Se kasvaa voimassaan. Elämän energia muodostaa yhteyden välillänne, sillan sydäntenne välillä. Se yhdistää kaksi kehoa yhteiseen energian virtaan. Ja sulattaa ne yhteen.

Tuossa hetkessä voitte kokea ykseyden. Energia, elämän voima, virtaa nyt välillänne yhteisenä. Te jaatte keskenänne saman elinenergian, saman energian virran. Ja kun tuossa syleilyssä energianne muuttuu ja kasvaa, seuratkaa sen mukana. Antakaa sen virrata lävitsenne villinä voimana. Antakaa sen värisyttää ja vapisuttaa itseänne. Huutakaa ja voihkikaa hurmionne vallassa. Vapauttakaa kehonne, ja antautukaa tuolle ikuiselle virralle.

Pysykää tuossa hetkessä ikuisesti. Tanssikaa tätä elämän ja rakkauden tanssia yhdessä. Kylpekää tuossa pyhässä energiassa, nauttikaa ykseyden virrassa. Antakaa kehojenne tanssia keskenään. Antakaa voiman virrata vapaasti lävitsenne, ja kohottaa teidät korkealle taivaalle. Tällaisessa syvässä yhteydessä paratiisin portit avautuvat teille. Silloin koette todellisen ykseyden toistenne kanssa. Silloin teistä tulee yhtä kaiken kanssa mitä on. Tämä on kosminen yhteys, Mystiset Häät.

Takaisin


Loppusanat:

Rituaalia voi vapaasti kehittää ja muokata omiin tarpeisiinsa sopivaksi. Sitä voi jatkaa vaikka koko päivän. Voit luoda myös aivan oman rituaalisi. Joka kerralla toteutuva rituaali virittää teidät aina oikeaan mielentilaan, ja auttaa löytämään tantrakokemuksen joka kerta.

Copyright: Flowguide.com

Tantra rituaali
HeaderImage

Tantran rituaali

 

Tantraa voi lähestyä myös rituaalina. Se voi olla pyhä ja syvä rituaali. Kun teet rakastelusta pyhän kokemuksen, niin sen koko luonne muuttuu. Pyhyyden kokemus itsessään muuttaa rakastelun täydellisesti. Silloin se on todellinen rakkauden liitto, sielujen ykseys. Tantra on kahden ihmisen kohtaamista jokaisella tasolla. Kehot, mielet ja sydämet sulautuvat yhteen. Kahdesta tulee yksi. Kohtaamalla toisen kohtaat myös kaiken mitä on. Kun tulet yhdeksi toisen kanssa, tulet yhdeksi maailmankaikkeuden kanssa.

Jumaluus meissä molemmissa yhtyy toisiinsa. Maskuliininen ja feminiininen energia kohtaavat ja tanssivat yhdessä. Nämä kaksi ovat toistensa vastakohtia, energian kaksi napaa tässä maailmassa. Syvässä yhteydessä ne sulautuvat yhteen, ja kahdesta ääripäästä tulee yksi. Tämä on korkein kosminen yhteys, Mystiset Häät.

Lähesty toista ihmistä kuin jumaluuden ilmentymää. Lähesty toista olemalla itse kosmisen jumaluuden ilmentymä. Toinen ottaa kaiken feminiinisen energian olemuksen, ja toinen kaiken maskuliinisen energian olemuksen. Jos kumppanit ovat samaa sukupuolta, he voivat itse valita roolinsa. Rooleja voi myös vaihtaa, sillä jokainen ihminen sisältää molemmat puolet itsessään.

Kaksi ääripäätä luo välilleen jännitteen. Ne vetävät toisiaan puoleen, ja samalla torjuvat toisiaan. Tuo jännite on energian virtaa, se on elämämme energiaa. Uusi elämä syntyy tuosta kohtaamisesta, naiseuden ytimen ja maskuliinisuuden ytimen tanssiessa yhdessä rakkauden tanssia. Tuo kohtaaminen tapahtuu meidän kehomme temppeleissä. Tantrassa pyhä seksi on korkein palvontamuoto.

Kehomme ovat jumaluuden fyysinen ilmentymä, sielumme temppeli. Kehomme sulautat yhteen, ja silloin sielumme sulautuvat yhteen. Jumaluus, joka on meissä kaikissa kohtaa, ja saavutamme kosmisen yhteyden kaiken kanssa. Tuo ykseys on korkein palvontamuoto, ja kaunein rukous. Se on pyhä yhteys.

Valmistautuminen
Kohtaamisen rituaali
Rakkauden rituaali
Yhteyden rituaali
Shaktin ja shivan tanssi

 

Valmistautuminen

Valmista temppelisi

Kaikki rituaalit alkavat valmistelussa. Pyhä tila luodaan tarkoituksellisesti, valmistelemalla. Tehkää itsellenne oma paikka palvontaanne varten, kohtaamisen näyttämön. Tehkää tilasta temppeli, jossa palvonta ja sielujen kohtaaminen tapahtuu. Valitse paikka, jossa voitte olla rauhassa. Järjestäkää itsellenne aikaa rituaaliin, ja huolehtikaa, ettei teitä häiritä.

Koristele tämä temppeli mahdollisimman kauniiksi. Voit luoda väreillä ja kukilla, kynttilöillä ja tuoksuilla kauneuden ja pyhyyden ilmapiirin. Pyhitä tämä paikka palvontamenoja varten. Valmista myös taustalle kaunista ja sanatonta musiikkia, ja valmistakaa kaunis ja kevyt ateria. Tantra on elämän huumaa, se on kaikkien aistien juhlaa.

Puhdista kehosi ja sydämesi

Puhdista kehosi hellästi ja rakastaen. Puhdista samalla oma sydämesi. Huuhdo pois kaikki huolet ja murheet. Anna kaikkien ajatusten ja tunteiden valua veden mukana pois. Huuhdo yltäsi omat käsityksesi ja ennakkoluulosi. Tule jälleen puhtaaksi ja viattomaksi. Tule jälleen avoimeksi ja vastaanottavaiseksi.

Pue yllesi kevyt asu tai kaapu, joka on tarkoitettu vain tätä tarkoitusta varten. Nyt olet valmis kohtaamaan rakastettusi. Olet valmis kohtaamaan jumaluuden kasvoista kasvoihin, omana itsenäsi. Olet taas puhdas ja viaton.

Takaisin

Kohtaamisen rituaali

Näe jumaluus toisessa, ja koe se itsessäsi

Kohdatkaa toisenne avoimena ja rakastavana. Nähkää toisissanne jumaluus, ja tuntekaa se itsessänne. Toinen on sinulle kosminen naiseus tai miehisyys. Kohtaa toinen hartaana ja kunnioittaen. Tämä on pyhä hetki. Tämä on jumaluuksien kohtaaminen. Jumaluus on kaikessa mitä on. Se on meidän kumppanissamme, niin kuin meissä itsessämmekin. Rakastettusi kautta jumaluus on helpointa kohdata, rakastavalle sydämelle se on kaikkein lähimpänä.

Näe toinen jumaluuden henkilöitymänä. Tantrisessa rakastelussa toinen henkilö edustaa, maailmankaikkeuden Naisellista tai Miehellistä puoliskoa. Näe jumaluus toisen silmissä ja koko olemuksessa. Koe jumaluus myös itsessäsi, sillä sinä olet jumaluuden toinen puolisko. Koe olevasi Naiseuden tai Miehisyyden ilmentymä.

Kunnioita jumaluutta toisessa lahjalla

Antakaa toisille lahja. Antakaa jotain kaunista, kukan tai kauniin esineen. Voit antaa myös jotain jonka olet tehnyt itse. Vaihtakaa lahjojanne, ja osoittakaa kunnioitusta. Tervehtikää toisianne, ja tunnistakaa toisenne todellinen olemus. Te edustatte tässä rituaalissa maailmankaikkeuden jumalallisuutta toisillenne. Tervehtikää toisianne;. ”Jumaluus minussa tervehtii jumaluutta sinussa.”

Jakakaa pyhä ateria

Syökää yhteinen pyhä ateria. Jakakaa keskenänne kevyt hedelmäateria. Istukaa lähekkäin, koskien hellästi, ja syöttäkää toisianne. Palvelkaa toisianne, ja palvelette jumaluutta. Ruoka on lahja. Se on elämän ylistystä. Siunatkaa ruoka, jota syötte. Tämä on pyhä rakkauden ehtoollinen.

Takaisin

Kosketuksen rituaali

Palvo kosketuksella

Käyttäkää tuoksuvaa öljyä tai voidetta, ja palvokaa toisianne kosketuksella. Vastaanottaja asettuu makaamaan vuoteelle, ja antaja koskettaa häntä rakastaen. Antaja hieroo hellästi ja rakastavasti, sivellen öljyä koko keholle. Kun kosketat toista, sinä kosketat kaikkeutta. Rakkautesi kohde on nyt sinulle jumaluuden ilmentymä.

Anna kaikki rakkautesi ja kunnioituksesi sormiisi. Anna jumaluuden kauttasi koskettaa toista. Koe, että jumaluus sinussa koskettaa toista käsiesi kautta. Sivele ja kosketa toista kuin koskettaisit itse jumaluutta. Palvo ja rakasta kosketuksella. Palvele ja ylistä jumaluutta käsilläsi.

Vastaanottaja ottaa vastaan tuon kosketuksen. Hän rentoutuu, ja antaa kaiken jännityksen kadota. Luota toisen kosketukseen, tunne sen rakkaus ja palvonta. Olet turvassa ja jumaluuden rakastama. Itse kaikkeus hieroo ja koskettaa sinua. Anna jumaluuden koskettaa sinua. Koe maailmankaikkeuden naiseuden tai miehisyyden ilmentyvän koskevan sinua, ja syleilevän sinua.

Vaihtakaa vuorollaan antajaa ja vastaanottaja. Molemmat vuoroin palvovat ja ovat palvottavina.

Takaisin

Rakkauden rituaali

Ylistä rakkaudella, ja sytytä pyhä tuli

Rakastakaa toisianne kosketuksella. Rakastakaa suudelmin ja hyväilyin. Rakastakaa katseilla ja äänellä. Rakastakaa sitä jumaluutta, joka toinen on. Kaikkeuden miehisyyden ilmentymä rakastaa kaikkea naiseutta, ja uppoutuu naiseuden syleilyyn. Kaikkeuden naisellisuuden ilmentymä rakastaa ja ottaa miehisyyden syleilyynsä. Jumalallisuuden molemmat puolet syleilevät toisiaan.

Katsokaa toisianne silmiin, ja nähkää jumaluus toisissanne. Hyväilkää toistenne vartaloa, ja ylistäkää sen kauneutta. Me olemme kaikki kauniita ja pyhiä. Kehomme on pyhä temppeli. Näe ja koe tämä pyhyys, tämä kauneus toisessa. Ylistä kosketuksellasi jumaluutta toisessa.

Herättäkää toistenne sisäinen tuli. Elämän virta syttyy välillenne. Tuo energia lämmittää teitä, kuumentaa kehojanne. Nauttikaa tuosta elämän tulen hehkusta. Kun olette valmiit, yhtykää.  Miehisyys kysyy aina luvan tullakseen sisälle naiseuteen. Kysy lupa astuaksesi toisen pyhään temppeliin. Kun yhdytte toisiinne, jumaluus viimein yhtyy pyhään syleilyyn.

.

Takaisin

Yhteyden rituaali

Luo sydänten yhteys

Istukaa toistenne sylissä. Naiseus istuu miehisyyden syleilyssä. Katsokaa toisianne syvälle silmiin. Hengittäkää samaan tahtiin. Alkakaa liikkua yhteisessä rytmissä. Pitäkää toisanne käsistä, ja nojatkaa taaksepäin. Näin voitte keinua yhdessä rakastaen. Tunne jumaluuden sinussa olevan jumaluuden syleilyssä, ja jumaluus toisessa on sinun jumaluutesi syleilyssä.

Levätkää toistenne syleilyssä, liikkuen hiljaa ja kevyesti. Pitäkää yllä sisäistä tulta kosketuksella ja rakastamisella. Antakaa kehojenne keinua samaan tahtiin. Tuntekaa yhteys välillänne. Rentoutukaa yhdessä tähän rakkauden syleilyyn. Unohtakaa loppu, unohtakaa koko muu maailma. On vain tämä syleily, tämä hidas liike, rakastava syleily. Jumalallisuuden pyhä kohtaaminen. Voitte tässä syleilyssä viettää aikaa niin kauan kuin ikinä haluatte.

Takaisin

Jumaluuden tanssi

Tanssikaa yhdessä jumalaista tanssia

Rakastellessanne energian virta hitaasti kasvaa ja voimistuu. Täytytte tällä pyhällä elämän virralla. Tuo voima etsii ulospääsyä, se haluaa virrata vapaana. Voitte tuntea sen voiman paineena kehossanne. Tuli teissä palaa kuumemmalla liekillä. Se on naisellisen ja maskuliinisen energian universaali tanssi.

Rakastelkaa tietoisena, mukana jokaisessa hetkessä. Toinen on Maskuliinisen ilmentymä, ja uppoutuu syvälle toiseen ihmiseen. Ole aktiivinen energia, joka virtaa toiseen. Anna energiasi toiselle, johda se virtaamaan toiseen ihmiseen. Kosketa toista tietoisesti, kosketa jumalallista Naiseutta, ja uppoudu naiseuden syleilyyn. Anna sille syleille kaikki, koko olemuksesi. Sukella syvälle rakkauden syleilyyn.

Naiseutena ota miehisyys vastaan kokonaan. Syleile toista koko olemuksellasi. Ota toisen sisällesi, omaan sydämeesi, suoraan ytimeesi. Ole jumaluuden rakastama, ja sulje jumaluus sisääsi, sinun syleilyysi. Antaudu kokokaan miehisyydelle, ja anna sen virrata vapaasti sisääsi. Toinen uppoutuu sinuun, sukeltaa sinun syvyyksiisi. Ole jumalallinen naiseus, ja syleile jumalallista miehisyyttä koko olemuksellasi.

Kun energianne nousevat huippuunsa, vaihtakaa sen suuntaa. Nyt toinen on antaja, olemukseen uppoutuva, miehinen energia. Ja toinen on nyt vastaanottaja, syleilevä voima, naiseuden energia. Energia muuttaa muotoaan. Energia muuttaa suuntaa välillänne. Ääripisteiden navat vaihtavat paikkaa. Kun taas Lähestytte energian huippua, vaihtakaa jälleen suuntaa.

Näin Naisellinen ja Miehinen energia tanssivat keskenään. Ne virtaavat toisesta toiseen, vaihtuen aina taas toiseksi. Kun tämä tanssi jatkuu tarpeeksi kauan, niin energian luonne muuttuu. Se alkaa kiertää kehää välillänne. Se kasvaa voimassaan. Elämän energia muodostaa yhteyden välillänne, sillan sydäntenne välillä. Se yhdistää kaksi kehoa yhteiseen energian virtaan. Ja sulattaa ne yhteen.

Tuossa hetkessä voitte kokea ykseyden. Energia, elämän voima, virtaa nyt välillänne yhteisenä. Te jaatte keskenänne saman elinenergian, saman energian virran. Ja kun tuossa syleilyssä energianne muuttuu ja kasvaa, seuratkaa sen mukana. Antakaa sen virrata lävitsenne villinä voimana. Antakaa sen värisyttää ja vapisuttaa itseänne. Huutakaa ja voihkikaa hurmionne vallassa. Vapauttakaa kehonne, ja antautukaa tuolle ikuiselle virralle.

Pysykää tuossa hetkessä ikuisesti. Tanssikaa tätä elämän ja rakkauden tanssia yhdessä. Kylpekää tuossa pyhässä energiassa, nauttikaa ykseyden virrassa. Antakaa kehojenne tanssia keskenään. Antakaa voiman virrata vapaasti lävitsenne, ja kohottaa teidät korkealle taivaalle. Tällaisessa syvässä yhteydessä paratiisin portit avautuvat teille. Silloin koette todellisen ykseyden toistenne kanssa. Silloin teistä tulee yhtä kaiken kanssa mitä on. Tämä on kosminen yhteys, Mystiset Häät.

Takaisin


Loppusanat:

Rituaalia voi vapaasti kehittää ja muokata omiin tarpeisiinsa sopivaksi. Sitä voi jatkaa vaikka koko päivän. Voit luoda myös aivan oman rituaalisi. Joka kerralla toteutuva rituaali virittää teidät aina oikeaan mielentilaan, ja auttaa löytämään tantrakokemuksen joka kerta.

Copyright: Flowguide.com

Tantra rituaali
HeaderImage

Tantran rituaali

 

Tantraa voi lähestyä myös rituaalina. Se voi olla pyhä ja syvä rituaali. Kun teet rakastelusta pyhän kokemuksen, niin sen koko luonne muuttuu. Pyhyyden kokemus itsessään muuttaa rakastelun täydellisesti. Silloin se on todellinen rakkauden liitto, sielujen ykseys. Tantra on kahden ihmisen kohtaamista jokaisella tasolla. Kehot, mielet ja sydämet sulautuvat yhteen. Kahdesta tulee yksi. Kohtaamalla toisen kohtaat myös kaiken mitä on. Kun tulet yhdeksi toisen kanssa, tulet yhdeksi maailmankaikkeuden kanssa.

Jumaluus meissä molemmissa yhtyy toisiinsa. Maskuliininen ja feminiininen energia kohtaavat ja tanssivat yhdessä. Nämä kaksi ovat toistensa vastakohtia, energian kaksi napaa tässä maailmassa. Syvässä yhteydessä ne sulautuvat yhteen, ja kahdesta ääripäästä tulee yksi. Tämä on korkein kosminen yhteys, Mystiset Häät.

Lähesty toista ihmistä kuin jumaluuden ilmentymää. Lähesty toista olemalla itse kosmisen jumaluuden ilmentymä. Toinen ottaa kaiken feminiinisen energian olemuksen, ja toinen kaiken maskuliinisen energian olemuksen. Jos kumppanit ovat samaa sukupuolta, he voivat itse valita roolinsa. Rooleja voi myös vaihtaa, sillä jokainen ihminen sisältää molemmat puolet itsessään.

Kaksi ääripäätä luo välilleen jännitteen. Ne vetävät toisiaan puoleen, ja samalla torjuvat toisiaan. Tuo jännite on energian virtaa, se on elämämme energiaa. Uusi elämä syntyy tuosta kohtaamisesta, naiseuden ytimen ja maskuliinisuuden ytimen tanssiessa yhdessä rakkauden tanssia. Tuo kohtaaminen tapahtuu meidän kehomme temppeleissä. Tantrassa pyhä seksi on korkein palvontamuoto.

Kehomme ovat jumaluuden fyysinen ilmentymä, sielumme temppeli. Kehomme sulautat yhteen, ja silloin sielumme sulautuvat yhteen. Jumaluus, joka on meissä kaikissa kohtaa, ja saavutamme kosmisen yhteyden kaiken kanssa. Tuo ykseys on korkein palvontamuoto, ja kaunein rukous. Se on pyhä yhteys.

Valmistautuminen
Kohtaamisen rituaali
Rakkauden rituaali
Yhteyden rituaali
Shaktin ja shivan tanssi

 

Valmistautuminen

Valmista temppelisi

Kaikki rituaalit alkavat valmistelussa. Pyhä tila luodaan tarkoituksellisesti, valmistelemalla. Tehkää itsellenne oma paikka palvontaanne varten, kohtaamisen näyttämön. Tehkää tilasta temppeli, jossa palvonta ja sielujen kohtaaminen tapahtuu. Valitse paikka, jossa voitte olla rauhassa. Järjestäkää itsellenne aikaa rituaaliin, ja huolehtikaa, ettei teitä häiritä.

Koristele tämä temppeli mahdollisimman kauniiksi. Voit luoda väreillä ja kukilla, kynttilöillä ja tuoksuilla kauneuden ja pyhyyden ilmapiirin. Pyhitä tämä paikka palvontamenoja varten. Valmista myös taustalle kaunista ja sanatonta musiikkia, ja valmistakaa kaunis ja kevyt ateria. Tantra on elämän huumaa, se on kaikkien aistien juhlaa.

Puhdista kehosi ja sydämesi

Puhdista kehosi hellästi ja rakastaen. Puhdista samalla oma sydämesi. Huuhdo pois kaikki huolet ja murheet. Anna kaikkien ajatusten ja tunteiden valua veden mukana pois. Huuhdo yltäsi omat käsityksesi ja ennakkoluulosi. Tule jälleen puhtaaksi ja viattomaksi. Tule jälleen avoimeksi ja vastaanottavaiseksi.

Pue yllesi kevyt asu tai kaapu, joka on tarkoitettu vain tätä tarkoitusta varten. Nyt olet valmis kohtaamaan rakastettusi. Olet valmis kohtaamaan jumaluuden kasvoista kasvoihin, omana itsenäsi. Olet taas puhdas ja viaton.

Takaisin

Kohtaamisen rituaali

Näe jumaluus toisessa, ja koe se itsessäsi

Kohdatkaa toisenne avoimena ja rakastavana. Nähkää toisissanne jumaluus, ja tuntekaa se itsessänne. Toinen on sinulle kosminen naiseus tai miehisyys. Kohtaa toinen hartaana ja kunnioittaen. Tämä on pyhä hetki. Tämä on jumaluuksien kohtaaminen. Jumaluus on kaikessa mitä on. Se on meidän kumppanissamme, niin kuin meissä itsessämmekin. Rakastettusi kautta jumaluus on helpointa kohdata, rakastavalle sydämelle se on kaikkein lähimpänä.

Näe toinen jumaluuden henkilöitymänä. Tantrisessa rakastelussa toinen henkilö edustaa, maailmankaikkeuden Naisellista tai Miehellistä puoliskoa. Näe jumaluus toisen silmissä ja koko olemuksessa. Koe jumaluus myös itsessäsi, sillä sinä olet jumaluuden toinen puolisko. Koe olevasi Naiseuden tai Miehisyyden ilmentymä.

Kunnioita jumaluutta toisessa lahjalla

Antakaa toisille lahja. Antakaa jotain kaunista, kukan tai kauniin esineen. Voit antaa myös jotain jonka olet tehnyt itse. Vaihtakaa lahjojanne, ja osoittakaa kunnioitusta. Tervehtikää toisianne, ja tunnistakaa toisenne todellinen olemus. Te edustatte tässä rituaalissa maailmankaikkeuden jumalallisuutta toisillenne. Tervehtikää toisianne;. ”Jumaluus minussa tervehtii jumaluutta sinussa.”

Jakakaa pyhä ateria

Syökää yhteinen pyhä ateria. Jakakaa keskenänne kevyt hedelmäateria. Istukaa lähekkäin, koskien hellästi, ja syöttäkää toisianne. Palvelkaa toisianne, ja palvelette jumaluutta. Ruoka on lahja. Se on elämän ylistystä. Siunatkaa ruoka, jota syötte. Tämä on pyhä rakkauden ehtoollinen.

Takaisin

Kosketuksen rituaali

Palvo kosketuksella

Käyttäkää tuoksuvaa öljyä tai voidetta, ja palvokaa toisianne kosketuksella. Vastaanottaja asettuu makaamaan vuoteelle, ja antaja koskettaa häntä rakastaen. Antaja hieroo hellästi ja rakastavasti, sivellen öljyä koko keholle. Kun kosketat toista, sinä kosketat kaikkeutta. Rakkautesi kohde on nyt sinulle jumaluuden ilmentymä.

Anna kaikki rakkautesi ja kunnioituksesi sormiisi. Anna jumaluuden kauttasi koskettaa toista. Koe, että jumaluus sinussa koskettaa toista käsiesi kautta. Sivele ja kosketa toista kuin koskettaisit itse jumaluutta. Palvo ja rakasta kosketuksella. Palvele ja ylistä jumaluutta käsilläsi.

Vastaanottaja ottaa vastaan tuon kosketuksen. Hän rentoutuu, ja antaa kaiken jännityksen kadota. Luota toisen kosketukseen, tunne sen rakkaus ja palvonta. Olet turvassa ja jumaluuden rakastama. Itse kaikkeus hieroo ja koskettaa sinua. Anna jumaluuden koskettaa sinua. Koe maailmankaikkeuden naiseuden tai miehisyyden ilmentyvän koskevan sinua, ja syleilevän sinua.

Vaihtakaa vuorollaan antajaa ja vastaanottaja. Molemmat vuoroin palvovat ja ovat palvottavina.

Takaisin

Rakkauden rituaali

Ylistä rakkaudella, ja sytytä pyhä tuli

Rakastakaa toisianne kosketuksella. Rakastakaa suudelmin ja hyväilyin. Rakastakaa katseilla ja äänellä. Rakastakaa sitä jumaluutta, joka toinen on. Kaikkeuden miehisyyden ilmentymä rakastaa kaikkea naiseutta, ja uppoutuu naiseuden syleilyyn. Kaikkeuden naisellisuuden ilmentymä rakastaa ja ottaa miehisyyden syleilyynsä. Jumalallisuuden molemmat puolet syleilevät toisiaan.

Katsokaa toisianne silmiin, ja nähkää jumaluus toisissanne. Hyväilkää toistenne vartaloa, ja ylistäkää sen kauneutta. Me olemme kaikki kauniita ja pyhiä. Kehomme on pyhä temppeli. Näe ja koe tämä pyhyys, tämä kauneus toisessa. Ylistä kosketuksellasi jumaluutta toisessa.

Herättäkää toistenne sisäinen tuli. Elämän virta syttyy välillenne. Tuo energia lämmittää teitä, kuumentaa kehojanne. Nauttikaa tuosta elämän tulen hehkusta. Kun olette valmiit, yhtykää.  Miehisyys kysyy aina luvan tullakseen sisälle naiseuteen. Kysy lupa astuaksesi toisen pyhään temppeliin. Kun yhdytte toisiinne, jumaluus viimein yhtyy pyhään syleilyyn.

.

Takaisin

Yhteyden rituaali

Luo sydänten yhteys

Istukaa toistenne sylissä. Naiseus istuu miehisyyden syleilyssä. Katsokaa toisianne syvälle silmiin. Hengittäkää samaan tahtiin. Alkakaa liikkua yhteisessä rytmissä. Pitäkää toisanne käsistä, ja nojatkaa taaksepäin. Näin voitte keinua yhdessä rakastaen. Tunne jumaluuden sinussa olevan jumaluuden syleilyssä, ja jumaluus toisessa on sinun jumaluutesi syleilyssä.

Levätkää toistenne syleilyssä, liikkuen hiljaa ja kevyesti. Pitäkää yllä sisäistä tulta kosketuksella ja rakastamisella. Antakaa kehojenne keinua samaan tahtiin. Tuntekaa yhteys välillänne. Rentoutukaa yhdessä tähän rakkauden syleilyyn. Unohtakaa loppu, unohtakaa koko muu maailma. On vain tämä syleily, tämä hidas liike, rakastava syleily. Jumalallisuuden pyhä kohtaaminen. Voitte tässä syleilyssä viettää aikaa niin kauan kuin ikinä haluatte.

Takaisin

Jumaluuden tanssi

Tanssikaa yhdessä jumalaista tanssia

Rakastellessanne energian virta hitaasti kasvaa ja voimistuu. Täytytte tällä pyhällä elämän virralla. Tuo voima etsii ulospääsyä, se haluaa virrata vapaana. Voitte tuntea sen voiman paineena kehossanne. Tuli teissä palaa kuumemmalla liekillä. Se on naisellisen ja maskuliinisen energian universaali tanssi.

Rakastelkaa tietoisena, mukana jokaisessa hetkessä. Toinen on Maskuliinisen ilmentymä, ja uppoutuu syvälle toiseen ihmiseen. Ole aktiivinen energia, joka virtaa toiseen. Anna energiasi toiselle, johda se virtaamaan toiseen ihmiseen. Kosketa toista tietoisesti, kosketa jumalallista Naiseutta, ja uppoudu naiseuden syleilyyn. Anna sille syleille kaikki, koko olemuksesi. Sukella syvälle rakkauden syleilyyn.

Naiseutena ota miehisyys vastaan kokonaan. Syleile toista koko olemuksellasi. Ota toisen sisällesi, omaan sydämeesi, suoraan ytimeesi. Ole jumaluuden rakastama, ja sulje jumaluus sisääsi, sinun syleilyysi. Antaudu kokokaan miehisyydelle, ja anna sen virrata vapaasti sisääsi. Toinen uppoutuu sinuun, sukeltaa sinun syvyyksiisi. Ole jumalallinen naiseus, ja syleile jumalallista miehisyyttä koko olemuksellasi.

Kun energianne nousevat huippuunsa, vaihtakaa sen suuntaa. Nyt toinen on antaja, olemukseen uppoutuva, miehinen energia. Ja toinen on nyt vastaanottaja, syleilevä voima, naiseuden energia. Energia muuttaa muotoaan. Energia muuttaa suuntaa välillänne. Ääripisteiden navat vaihtavat paikkaa. Kun taas Lähestytte energian huippua, vaihtakaa jälleen suuntaa.

Näin Naisellinen ja Miehinen energia tanssivat keskenään. Ne virtaavat toisesta toiseen, vaihtuen aina taas toiseksi. Kun tämä tanssi jatkuu tarpeeksi kauan, niin energian luonne muuttuu. Se alkaa kiertää kehää välillänne. Se kasvaa voimassaan. Elämän energia muodostaa yhteyden välillänne, sillan sydäntenne välillä. Se yhdistää kaksi kehoa yhteiseen energian virtaan. Ja sulattaa ne yhteen.

Tuossa hetkessä voitte kokea ykseyden. Energia, elämän voima, virtaa nyt välillänne yhteisenä. Te jaatte keskenänne saman elinenergian, saman energian virran. Ja kun tuossa syleilyssä energianne muuttuu ja kasvaa, seuratkaa sen mukana. Antakaa sen virrata lävitsenne villinä voimana. Antakaa sen värisyttää ja vapisuttaa itseänne. Huutakaa ja voihkikaa hurmionne vallassa. Vapauttakaa kehonne, ja antautukaa tuolle ikuiselle virralle.

Pysykää tuossa hetkessä ikuisesti. Tanssikaa tätä elämän ja rakkauden tanssia yhdessä. Kylpekää tuossa pyhässä energiassa, nauttikaa ykseyden virrassa. Antakaa kehojenne tanssia keskenään. Antakaa voiman virrata vapaasti lävitsenne, ja kohottaa teidät korkealle taivaalle. Tällaisessa syvässä yhteydessä paratiisin portit avautuvat teille. Silloin koette todellisen ykseyden toistenne kanssa. Silloin teistä tulee yhtä kaiken kanssa mitä on. Tämä on kosminen yhteys, Mystiset Häät.

Takaisin


Loppusanat:

Rituaalia voi vapaasti kehittää ja muokata omiin tarpeisiinsa sopivaksi. Sitä voi jatkaa vaikka koko päivän. Voit luoda myös aivan oman rituaalisi. Joka kerralla toteutuva rituaali virittää teidät aina oikeaan mielentilaan, ja auttaa löytämään tantrakokemuksen joka kerta.

Copyright: Flowguide.com